De uitslagen van 2014 staan nu online
De volgende Erasmusronde is op zaterdag 7 november 2015, graag tot dan!

 

De Erasmusronde wordt al vele jaren georganiseerd door de EUR Roadrunners, de studentenhardloopvereniging van Rotterdam, en Erasmussport, de sportfederatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

We hebben een gecertificeerd parcours van 10 kilometer dwars door de mooiste gedeelten van het Kralingse Bos. U kunt ook kiezen voor een 5 km of een 15 km loop.

Datum: Zaterdag 1 november 2014
Locatie: PAC atletiekbaan, Langepad 16 in Rotterdam
Afstanden: 5 km, 10 km en 15 km.

Afstanden
- De 5 kilometer is een ronde om de Kralingse Plas en start om 12:40.
- De 10 kilometer is een mooie, slingerende ronde door het Kralingse Bos. We hebben deze exact opgemeten en in 2010 laten certificeren door de Atletiekunie. Deze start om 14:30.
- De 15 kilometer bestaat uit een kleine ronde (5km) en daarna een grote (10km) en start om 12:30.

Inschrijving
De voorinschrijving is geopend, klik hier. De kosten hiervoor zijn € 7,-. Ben je student of PAC-lid? Dan betaal je slechts € 5,-. De chiphuur voor tijdregistratie bedraagt € 2,-. Startnummers worden niet toegezonden, maar zijn vanaf 11.00 uur af te halen in de kantine van PAC aan Langepad 16 op de dag van de wedstrijd.

Na-inschrijven kan op de dag zelf, vanaf 11:00 uur tot drie kwartier voor aanvang van de betreffende afstand. De kosten voor na-inschrijving bedragen € 10,-, dit is inclusief chiphuur en er kan bij de na-inschrijving alleen contact betaald worden. Voor na-inschrijvers is het dus niet mogelijk om met een eigen chip te lopen. Na-inschrijven kan in in de kantine van atletiekvereniging PAC, aan Langepad 16.

- 5 km na inschrijven tot 11:55.
- 10 km na inschrijven tot 13:45.
- 15 km na inschrijven tot 11:45.

Prijsuitreiking
Voor alle afstanden (voor zowel dames als heren) hebben we 3 prijzen. We zijn een prestatie/recreatieloop en stellen geen klassementen op voor leeftijdscategorieën. De eerste 3 dames en heren van de 5 km worden gehuldigd om 13:10. Bij de 10 km is dit om 15:00 en bij de 15 km om 14:35 (direct na de start van de 10km). Tijden onder voorbehoud.

Overige informatie
Er zijn parkeerterreinen bij de Kralingse Plas en sportpark Langepad. Onze verkeersregelaars leiden u naar een geschikte parkeerplaats. We adviseren iedereen zoveel mogelijk te carpoolen, met openbaar vervoer te komen of te fietsen.Douches en kleedgelegenheid zijn voldoende aanwezig. De tijdsregistratie zal elektronisch plaatsen vinden, met de gele ChampionChip.  

 

Contact: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.