Er zijn nieuwe foto's toegevoegd aan het 2016 album! Bedankt Elise Pel en Remko Peters voor het maken van de foto's!

 

De Erasmusronde wordt al vele jaren georganiseerd door de EUR-Roadrunners, de studentenhardloopvereniging van Rotterdam, en Erasmus Sport, de sportfederatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

We hebben een gecertificeerd parcours van 10 kilometer dwars door de mooiste gedeelten van het Kralingse Bos. U kunt ook kiezen voor een 5 km of een 15 km loop.

Datum: Zaterdag 5 november 2016
Locatie: PAC atletiekbaan, Langepad 16 in Rotterdam
Afstanden: 5 km, 10 km en 15 km.

Afstanden 

Inschrijving 

De voorinschrijving voor de Erasmusronde 2016 is geopend! De kosten hiervoor zijn € 8,50. Ben je student? Dan betaal je slechts € 6,-. Startnummers worden niet toegezonden, maar zijn vanaf 11.00 uur af te halen in de kantine aan Langepad 16 op de dag van de wedstrijd. Naschrijven is dan ook mogelijk tot een half uur voor de start, de kosten zijn dan €10,-.

Inschrijven is mogelijk via mylaps.

Prijsuitreiking

Voor alle afstanden (voor zowel dames als heren) hebben we 3 prijzen. We zijn een prestatie/recreatieloop en stellen geen klassementen op voor leeftijdscategorieën. De eerste 3 dames en heren van de 5 km worden gehuldigd om 13:10. Bij de 10 km is dit om 16:00 en bij de 15 km om 14:35 (direct na de start van de 10km). Tijden onder voorbehoud.

Bereikbaarheid 

Dit is zowel bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op een van de vele parkeerplaatsen bij de kralingse plas en het sportpark. Verkeersregelaars zullen u hier naartoe leiden. Met het openbaar vervoer is uitstappen bij meerdere haltes van zowel de metro, tram en bus mogelijk, waarna het nog ongeveer 10 minuten lopen zal zijn. We adviseren iedereen zoveel mogelijk te carpoolen, met openbaar vervoer te komen of te fietsen. 

Overige informatie

  • Douches en kleedgelegenheid zijn voldoende aanwezig. 
  • De tijdsregistratie zal elektronisch plaatsen vinden, met MyLaps eventkit.

Neem voor vragen of meer informatie graag contact op met de organisatie door te mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..