De uitslagen van de Erasmusronde 2015 kunnen worden bekeken via http://eventkit.mylaps.com/en/event/229/0/0/showresults . Rechtboven kan worden geklikt op choose race om een afstand en type wedstrijd te selecteren.

 

De Erasmusronde wordt al vele jaren georganiseerd door de EUR-Roadrunners, de studentenhardloopvereniging van Rotterdam, en Erasmus Sport, de sportfederatie van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

We hebben een gecertificeerd parcours van 10 kilometer dwars door de mooiste gedeelten van het Kralingse Bos. U kunt ook kiezen voor een 5 km of een 15 km loop.

Datum: Zaterdag 7 november 2015
Locatie: PAC atletiekbaan, Langepad 16 in Rotterdam
Afstanden: 5 km, 10 km en 15 km.

Afstanden
- De 5 kilometer is een ronde om de Kralingse Plas en start om 12:40.
- De 10 kilometer is een mooie, slingerende ronde door het Kralingse Bos. We hebben deze exact opgemeten en in 2010 laten certificeren door de Atletiekunie. Dit jaar wordt de route opnieuw officieel opgemeten en gecertificeerd. De start van de 10 kilometer en tevens NSK Weg 2015 is om 14:30. Dit geldt ook voor het NSK.
- De 15 kilometer bestaat uit een kleine ronde (5km) en daarna een grote (10km) en start om 12:30.

Inschrijving
De voorinschrijving is geopend en zal sluiten op 4 november! De kosten hiervoor zijn € 7,50. Ben je student of PAC-lid? Dan betaal je slechts € 5,-. Startnummers worden niet toegezonden, maar zijn vanaf 11.00 uur af te halen in de kantine van PAC aan Langepad 16 op de dag van de wedstrijd.

Na-inschrijven kan op de dag zelf, vanaf 11:00 uur tot drie kwartier voor aanvang van de betreffende afstand. De kosten voor na-inschrijving bedragen € 10,-, inclusief chiphuur. Bij de na-inschrijving alleen contant betaald worden. Voor na-inschrijvers is het dus niet mogelijk om met een eigen chip te lopen. Na-inschrijven kan in in de kantine van atletiekvereniging PAC, aan Langepad 16.

- 5 km na inschrijven tot 11:55.
- 10 km en NSK na inschrijven tot 13:45.
- 15 km na inschrijven tot 11:45.

Prijsuitreiking
Voor alle afstanden (voor zowel dames als heren) hebben we 3 prijzen. We zijn een prestatie/recreatieloop en stellen geen klassementen op voor leeftijdscategorieën. De eerste 3 dames en heren van de 5 km worden gehuldigd om 13:10. Bij de 10 km is dit om 16:00 en bij de 15 km om 14:35 (direct na de start van de 10km). Tijden onder voorbehoud.

Bereikbaarheid
Dit is zowel bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren is mogelijk op een van de vele parkeerplaatsen bij de kralingse plas en het sportpark. Verkeersregelaars zullen u hier naartoe leiden. Met het openbaar vervoer is uitstappen bij meerdere haltes van zowel de metro, tram en bus mogelijk, waarna het nog ongeveer 10 minuten lopen zal zijn. We adviseren iedereen zoveel mogelijk te carpoolen, met openbaar vervoer te komen of te fietsen. 

Overige informatie
Douches en kleedgelegenheid zijn voldoende aanwezig.
De tijdsregistratie zal elektronisch plaatsen vinden, met MyLaps eventkit.

Neem voor vragen of meer informatie graag contact op met dThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.